Budući vozači

Uz nas ćeš naučiti prometne propise i sigurnosna pravila, pružiti prvu pomoć i svladati upravljanje vozilom. Naš se program dijelom održava u ORYX Centru za sigurnu vožnju, dijelom u moderno opremljenim učionicama s interaktivnim softverom te dijelom na pravim cestama.

Prometni propisi i sigurnosna pravila

Nastava iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila održava se u prostorijama ORYX Autoškole u Vukovarskoj 74, u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima. Izvodi se pomoću interaktivnog računalnog programa koji uključuje simulacije prometnih situacija, usporedne prikaze te grupno ili individualno testiranje.

Naravno, za nesmetano praćenje nastave i prihvaćanje znanja u školi ti je osigurana sva potrebna literatura kao što su knjige i predispitni testovi.

Prva pomoć

Nastava iz prve pomoći održava se u našoj poslovnici, a izvode je licencirani predavači Hrvatskog Crvenog križa s višegodišnjim iskustvom. Za nastavu će ti biti osigurana sva potrebna literatura i medicinski materijal potreban za uspješno svladavanje gradiva.

Upravljanje vozilom

Da, napokon smo na zabavnom dijelu! Nastava iz predmeta Upravljanje vozilom provodi se individualno prema tvojim potrebama i mogućnostima, u dogovoru s tvojim instruktorom vožnje. Osposobljavanje se dijelom obavlja u ORYX Centru za sigurnu vožnju na Mičevcu, o kojemu više možeš saznati na podstranici Centra za sigurnu vožnju ili u poglavlju Dodana vrijednost.

Osim cijene koju plaćaš autoškoli, put do vozačke dozvole uključuje dodatne troškove za tečaj prve pomoći, liječnički pregled, ispit iz prometnih propisa, prvu pomoć i upravljanje vozilom. Najjeftinije će proći oni koji sve ispite prođu iz prve jer će sve dodatne troškove platiti samo jednom. Eto poticaja!