Dejan Vrdoljak

Instruktor B kategorije

Svoje slobodno vrijeme Dejan voli provoditi u prirodi, obožava off-road vožnju što mu daje energiju da lakše prebrodi radni tjedan:) Za Dejana posao instruktora predstavlja poziv. Cilj instruktora vožnje je strpljivo prenošenje znanja na nove polaznike, kako bi što lakše svladali prometne situacije, te ih u konačnici naučiti sigurnosti u prometu kako za sebe tako i za druge.

Smatram da je posao instruktora vožnje izazovan zato što morate svakom polazniku pristupiti individualno budući da su polaznici različitih karaktera i motoričkih sposobnosti, a prometne situacije su nepredvidive te samim time ne možete unaprijed znati kako će se netko ponašati u određenoj situaciji – kaže Dejan.

S osmjehom će se oduvijek sjećati anegdote s jednim od njegovih prvih ispita. Naime, prije samog početka akumulator im je otkazao poslušnost. Vozilo je bilo moguće upaliti samo pomoću kablova ili otkazati ispitni sat. Ukoliko bi se vozilo ugasilo ne bi ga mogli ponovo pokrenuti. Uz dogovor s kandidatom odlučili su pristupiti ispitu i uspješno ga riješili!

Položi vozački s Dejanom!

Ostali instruktori

Mario Stričak

Mario, 44 godina, strpljiv je, veseo i komunikativan instruktor s dugim nizom godina iskustva.

Goran Vojnović

Goran za sebe kaže da ima misiju mlade vozače što bolje i kvalitetnije osposobiti za buduće sudjelovanje u prometu.

Danijel Čančar

Danijel za sebe kaže kako ga krasi vedra narav i ustrajnost u onome što radi. Pročitaj više

  • Dejan Vrdoljak

Dejan Vrdoljak

Svoje slobodno vrijeme Dejan voli provoditi u prirodi a obožava off-road vožnju..Pročitaj više