mario stričak

Mario Stričak

Instruktor B kategorije

Mario, 44 godine, strpljiv je, veseo i komunikativan instruktor s dugim nizom godina iskustva. Strastveni je motorist, koji u slobodno vrijeme slaže motocikle i sudjeluje u moto susretima po cijelom Hrvatskoj.

„Obučio sam velik broj kandidata, ali posebna mi je čast kad vidim moje bivše kandidate koji postanu kolege instruktori. Vožnja sama po sebi je velika odgovornost i zato se veselim svakom satu sa svojim polaznicima.“ – kaže nam uvijek nasmijani Mario.

Jedna od najsmješnijih anegdota u autoškoli desila mu se s jednom polaznicom koja se silno bojala završnog ispita. „Od silne treme zaboravila se presvući i na ispit došla u – gornjem dijelu pidžame! Osim što smo se svi dobro nasmijali, bio sam najponosniji kad je unatoč nervozi ispit i položila!“

Mariova najsimpatičinija angegdota vezana je uz polaznicu koje je od silne treme zaboravila, te na ispit došla u gornjem dijelu pidžame. “Posebno zadavoljstvo sam doživio kada je isti položila unatoč tvoj istoj silnoj tremi.” – kaže Mario.

Položi vozački s Mariom!

Ostali instruktori

  • mario stričak

Mario Stričak

Mario je strastveni motorist, koji u slobodno vrijeme slaže motocikle i sudjeluje u moto susretima po cijelom Hrvatskoj.

Danijel Čančar

Danijel za sebe kaže kako ga krasi vedra narav i ustrajnost u onome što radi. Pročitaj više

Elvis Solina

Pozitivna, društvena i vesela osoba. Tako bi ukratko mogli opisati Elvisa. Klikni i saznaj više...

Esad Brahimi

Novo pojačanje, kolega Esad, 42 godine, iza sebe ima puno iskustava, velikom većinom dobrih... Klikni i saznaj više!