O nama

ORYX Autoškola postoji od 2007. godine, no naši instruktori, naravno, djeluju znatno dulje. Od svog nastanka sastavni smo dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 40 godina iskustva na tržištu.

Danas nas vodi jednostavna ideja – pretvoriti te u sigurnog, uspješnog i vještog vozača ili vozačicu, koristeći se odlično opremljenim vozilima različitih klasa, suvremenim saznanjima, naprednom tehnologijom, širokim rasponom stvarnih i simuliranih prometnih situacija u kojima ćeš brusiti svoje vještine, a sve to uz mnogo razumijevanja i dobra duha.

ORYX Autoškola nije još jedna u nizu običnih autoškola. Dokaz tome  priznanje koje ponosno nosimo kao jedina autoškola u Hrvatskoj – Superbrands.

ORYX Autoškola jest mjesto gdje ćeš naučiti prometne propise i sigurnosna pravila, pružiti prvu pomoć i svladati upravljanje vozilom. Naš se program dijelom održava u ORYX Centru za sigurnu vožnju, dijelom u moderno opremljenim učionicama s interaktivnim softverom te dijelom na pravim cestama.

Razlog koji nam daje pravo iznijeti ovakve tvrdnje su komentari zadovoljnih polaznika. Provjeri ih na našoj Facebook stranici, pridruži nam se, nauči voziti i slobodno se zabavi!

Prijavi se i postani vozač!