Obavijest o prestanku rada autoškole

Ovim putem obavještavamo vas kako ORYX Autoškola od 3. travnja 2020. prestaje trajno sa obavljanjem svoje djelatnosti, a to nažalost znači i prekid obuke naših kandidata.

Neovisno o tome u kojoj fazi obuke se kandidati trenutno nalaze, svim kandidatima će biti dostavljena potvrda o ispisu (Potvrda o odrađenom planu i programu autoškole, naravno bez ikakvih troškova ispisnine) te vraćeno liječničko uvjerenje i knjižica kandidata za vozača.

Za slučaj da su kandidati ranije uplatili dio buduće obuke, sav preplaćeni iznos za onaj dio koji do ovog trenutka nisu odradili, bit će odmah vraćen natrag.  S druge strane, ako su kandidati odradili određeni dio obuke, a koji još uvijek nije podmiren, molimo sve kandidate da podmire svoje dugovanje u razumnom roku. Za dogovor o načinu povrata preplaćenih sredstava, odnosno podmirenju dugovanja, molimo kandidate da nas kontaktiraju putem maila [email protected] ili telefonski na 01 / 2995 574.

Kako bi kandidati uspješno završili svoju obuku morat će pronaći i upisati novu autoškolu, a bitno je za napomenuti kako sve što su do sada odradili u ORYX Autoškoli im se priznaje u novoj, što znači da u novoj autoškoli kandidati trebaju odraditi i platiti samo za onaj dio koji im je preostao.

Udžbenici koje su kandidati dobili, mogu zadržati za sebe.

Žao nam je što naši kandidati svoju obuku neće uspjeti dovršiti sa nama te im svima želimo uspješan nastavak obuke i zahvaljujemo na razumijevanju.

S poštovanjem,

Vaš tim ORYX Autoškole